OBJAVLJENE SU RANG-LISTE ZA AKADEMSKU GODINU 2018./2019.

OBJAVLJENE SU RANG-LISTE ZA AKADEMSKU GODINU 2018./2019.

Drage studentice i dragi studenti,

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je rang-liste za Dodjelu stipendija studentima u prioritetnim područjima (STEM).

Rang-liste dostupne su na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/.

Kako bi studenti mogli vidjeli svoje mjesto na rang-listi, moraju se prijaviti sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom u Sustav državnih STEM stipendija na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/ te svojom identifikacijskom oznakom provjeriti svoje mjesto na rang-listi.

Ako student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, nužno je da do ponedjeljka, 19. studenoga 2018. godine do 12 sati na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/, kojoj pristupa prijavom sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom, označi izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja, prihvati Uvjete stipendiranja te da upiše SVOJ IBAN žiro računa. Prihvaćanje uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora.

Ako u navedenome roku student ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatrat će se da ne prihvaća državnu stipendiju te će obavijest o ostvarivanju prava na državnu stipendiju dobiti sljedeći student na rang-listi ispod praga do ispunjenja kvote.

Čestitamo svim dobitnicima.

Vaš STEM tim.Skip to content