ISPLATA TRI RATE STIPENDIJE – 1. KRUG

Faq

ISPLATA TRI RATE STIPENDIJE – 1. KRUG

Drage studentice i dragi studenti,

isplaćene su prve tri rate STEM stipendije (za listopad, studeni i prosinac) onim studentima koji su stipendiju prihvatili u prvom krugu.

Stipendija nije isplaćena određenom broju studenata koji su stipendiju prihvatili u prvom krugu, a imaju račun otvoren u splitskoj banci. Razlog je spajanje s OTP bankom te u ovoj isplati nažalost nismo dobili od svih studenata nove IBAN žiro račune – i ovim putem ponavljamo kako molimo sve studente da iste što je moguće ranije pošalju na našu e-mail adresu.

Ukoliko nemate račun u splitskoj banci, a prihvatili ste stipendiju u prvom krugu, provjerit ćemo zašto Vam stipendija nije uplaćena te nemate razloga za brigu. Naime, svi studenti otvaraju se kao dobavljači u Ministarstvu financija te je moguće da manji broj studenata iz raznih razloga (na koje ne možemo utjecati) nisu otvoreni kao dobavljači. Napominjemo još jednom kako razloga za brigu nemate s obzirom na to da i sami čekamo koji je razlog za navedeno.

Kao i uvijek do sada, možete nam se obratiti na našu e-mail adresu ili u inbox Facebook stranice (od ponedjeljka i na naše brojeve telefona) te ćemo svaki problem riješiti u najkraćem mogućem roku.

Isplata za studente koji su stipendiju prihvatili u drugom krugu bit će oko sredine mjeseca.

Vaš STEM timSkip to content